Bootcamp med personlig træner Thomas Sommer. Træning hos Sommer Bootcamp er træning med fokus på teknik, intensitet, leg og godt humør. Alle kan være med hos Sommer bootcamp – det eneste det kræver er gå-på-mod.

Her handler det ikke om at komme først, om at være sejest eller at løfte tungest. Her handler det om at rykke sig mest, have det sjovt og om at udfordre sig selv.

Deltagerne starter i det små og bygger op over en periode så deres niveau bliver målbart bedre. Samtidig med at deltagerne bliver lettere og stærkere får de også forståelse for teknikken og DET rykker. Det gør også, at de øvelser de kan lave efter 8 ugers bootcamp, for flere af deltagernes vedkommende, er mange niveauer over deres start sted.

Det korte af det lange er, at det eneste der giver resultater er teknik, teknik og KUN teknik!
Samtidig passer vi på kroppen ved at sørge for restitutionstid mellem træningerne. Der er altså en tanke bag at vi træner mandag og torsdag.

Måden jeg gør det på så ALLE kan få en fantastisk træning er stationstræning. På den måde kan jeg finde en øvelse til ALLE uden at det bliver for hårdt for nogen og for kedeligt for andre.
Vi træner med mål. Nå dit individuelle træningsmål om det er armbøjning eller at lære teknikken på en god lunge, som er verdens BEDSTE balle øvelse

Du vil i løbet af bootcampen opleve, at du bliver stærkere og mere udholdende og som en sidegevinst oplever mange også at de bliver gladere, får mere energi og måske endda bliver nødt til at købe nyt tøj en størrelse eller to mindre.

Hvad du får ud af Sommer Bootcamp er helt op til dig selv. Hvis du følger træningen, gør dit bedste og fokuserer på teknik vil du nå langt i forhold til styrke, fedttab og muskelmasse. Du vil hurtigt kunne mærke, at du bliver stærkere i øvelserne. Hvem ved måske armbøjninger ender med at blive din yndlings-øvelse 😉

Vi træner altid ude, hvor der er højt til loftet 🙂
Det er ikke kun solen der giver sved på panden 😅

Din instruktør – Thomas Sommer

Jeg har arbejdet som personlig træner siden 2005, hvor jeg har haft mere end 5000 timers personlig træning. Jeg har også haft mere end 5000 timers holdtræning, primært med mit eget udviklede hold. Det blev, da det startede op, hurtigt et af de mest besøgte i FitnessDK og det var i TV2 nyhederne for sin originalitet.

Jeg er utrolig engageret, da det jeg laver ikke er et arbejde, men mit liv. “Jeg elsker det jeg laver, og jeg kunne ikke drømme om at lave andet.”

Med langt over 10.000 timers erfaring er du i RIGTIG gode hænder!

Uddannelser og kurser:
Fitnessinstruktør – 2004
Personlig træner i Danmark – 2004
Personlig træner i USA – 2013
Sportsmassør – 2014
Sports akupunktør – 2014
Sportsskadeterapeut – 2014
Columna terapeut – 2017
Wellness massør – 2018
Stresset nervesystem – 2018
Behandling af piskesmæld – 2019
Behandling af skulder – 2019
Behandling af organer – 2019

Du kan booke en tid til behandling i klinikken her